Instructies monteursbezoek

In verband met de maatregelen tegen het Coronavirus, beperken wij het contact tussen klanten en monteurs zoveel mogelijk. Als een bezoek toch noodzakelijk is zorgen wij graag dat de monteur zijn werkzaamheden op een veilige manier kan uitvoeren. In dat geval hanteren wij de volgende richtlijnen:

 

  • – Houd minimaal 1.5 meter afstand van de monteur.
  • – Zorg voor een vrije toegang tot de meterkast en/of modem.
  • – Wacht zoveel mogelijk in een andere ruimte, tijdens de werkzaamheden. Onze monteur laat het u weten, wanneer hij klaar is met de werkzaamheden.
  • – Heeft u, of een huisgenoot, ziekteverschijnselen (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging of koorts)? Neem dan telefonisch contact met ons op voor het verplaatsen van uw afspraak, via 0598-712020.
  • – Blijkt dat u, of een huisgenoot, ziekteverschijnselen heeft tijdens de afspraak? Onze monteur stopt dan met de werkzaamheden. Op een later moment nemen wij opnieuw contact met u op.  
  • – Mocht de monteur ziekteverschijnselen vertonen? Dan nemen wij contact met u op om de afspraak te verplaatsen.

 

Waarom deze maatregelen?

Netvisit houdt de ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus nauwlettend in de gaten en neemt op dagelijkse basis maatregelen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. De veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers staan daarbij voorop, evenals de continuïteit van de bedrijfsvoering van Netvisit en de dienstverlening en service aan onze klanten