In maart 2021 is ESPN International gratis beschikbaar voor alle digitale kijkers van Netvisit. Het gehele ESPN International is namelijk “Pakket van de maand maart” bij Netvisit. De zenders ESPN 4, 5 en 6 zijn te vinden op de kanalen 544 t/m 546.

ESPN International

Met ESPN International kijk je naar internationale topsport. Kijk met drie kanalen naar live internationaal topvoetbal uit de Bundesliga en de UEFA Europa League. Verder volg je live de verrichtingen van de Nederlanders in de Major League Soccer.

Maar ESPN International is meer dan voetbal. Kijk live naar mooie tennistoernooien uit de WTA Tour met de beste tennissers van de wereld. Bovendien kijk je op ESPN International naar grote Amerikaanse sportcompetities, met tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL en American Football uit de NFL.

FOX Sports International bij Netvisit

Het zenderpakket FOX Sports International kost normaal € 7,50 per maand. Wil je na de maand september ook gratis FOX Sports International blijven kijken via Netvisit?

Bestel ESPN International!

Zender van de maand

Zender of pakket van de maand is alleen beschikbaar via het digitale DVB-C/coax signaal van Netvisit. Het is voor ons niet mogelijk dit tijdelijk toe te voegen in het SKV GO aanbod.