In september is FOX Sports International gratis beschikbaar voor alle TV kijkers van Netvisit. Het gehele FOX Sports International is namelijk “Pakket van de maand september” bij Netvisit. De zenders FOX Sports 4, 5 en 6 zijn te vinden op de kanalen 544 t/m 546.

FOX Sports International

Met FOX Sports International kijk je naar internationale topsport. Kijk met drie kanalen naar live internationaal topvoetbal uit de Bundesliga en de UEFA Europa League. Verder volg je live de verrichtingen van o.a. Jaap Stam in de Major League Soccer en zijn de Zuid-Amerikaanse bekertoernooien Copa Libertadores en Copa Sudamericana te zien.

Maar FOX Sports International is meer dan voetbal. Kijk live naar de belangrijkste tennistoernooien uit de WTA en ATP World Tour met de beste tennissers van de wereld. Zie onder andere Djokovic, Murray, Nadal, Federer en Serena Williams in actie, maar ook onze Nederlandse helden Robin Haase en Kiki Bertens.

Bovendien kijk je op FOX Sports International naar grote Amerikaanse sportcompetities, met tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL en American Football uit de NFL

FOX Sports International bij Netvisit

Het zenderpakket FOX Sports International kost normaal € 7,50 per maand. Wil je na de maand september ook gratis FOX Sports International blijven kijken via Netvisit?

Bestel FOX Sports International!

Zender van de maand

Zender of pakket van de maand is alleen beschikbaar via het digitale DVB-C/coax signaal van Netvisit. Het is voor ons niet mogelijk dit toe te voegen in het SKV GO aanbod.