Veelgestelde vragen abonnement

Hoe kan ik mijn abonnement aanpassen?

Indien de looptijd van je abonnement voorbij is, kun je elk gewenst pakket aanvragen. Een aanpassing tijdens de looptijd van je abonnement is alleen mogelijk als het een upgrade van het huidige abonnement betreft.

Via onze website kun je het gewenste pakket kiezen. Bij het invullen geef je aan dat je reeds klant bent bij Netvisit. Je huidige abonnement wordt dan vervangen door het nieuw gekozen abonnement.

Hoe betaal ik mijn abonnementsgeld?

Bij Netvisit betaal je via automatische incasso. De maandelijkse incasso vindt plaats op de 23e of 24e dag van de maand. Valt dit in het weekend of op speciale (feest)dagen, dan kan hiervan worden afgeweken.

De incasso vindt plaats in de maand waarop de diensten geleverd worden. Je betaalt bij ons dus niet vooruit.

Waar vind ik mijn facturen?

Netvisit maakt gebruik van een klantenportal voor facturen, Mijn SKV 

Hier vraag je de inlogcode, om vervolgens zelf de facturen uit de portal te halen.

Hoe wijzig ik mijn rekeningnummer bij Netvisit

Uit veiligheidsoverwegingen is het alleen mogelijk om je IBAN te wijzigen via een machtigingsformulier.